Incepe mutarea pacientilor in corpul reabilitat al Spitalului Judetean!

Incepe mutarea pacientilor in corpul reabilitat al Spitalului Judetean!
Reprezentantii Spitalului Judetean “Mavromati" au preluat, joi, de la constructor, etajele 4,5,6 si 7 din corpul A, care deja a fost reabilitat, urmand ca pana la finalul acestei luni sa fie preluate si restul tronsoanelor.

“A sosit ziua cand am preluat o parte din etajele din corpul reabilitat. Incepand de maine (nr. vineri) vor fi mutati pacientii cu tot echipamentul de la saloanele existente. Suntem foarte multumiti de cum a iesit, urmeaza sa vedem cum se va face intretinerea de catre personalul care va lucra acolo. Mobilierul nou va veni dupa procedura de licitatie, organizata de Consiliul Judetean", a declarat Gheorghe Damian, directorul interimar al Spitalului Judetean.

De indata ce vor fi mutati pacientii in saloanele reabilitate, vor incepe lucrarile de modernizare si in celalalt corp al spitalului.

Fiecare salon este dotat cu grup sanitar, patru paturi, senzori de caldura pentru declansarea sistemelor de alarma si interventie cu apa, in caz de incendiu. Fiecare pat este dotat cu lampa de perete, cu sistem de semnalizare, pentru a chema asistenul in caz de urgenta din camera de garda. Salonul este prevazut cu linoleum antibacterian, geamuri si usi termopan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
37

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
147

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...