Începe “Litoralul pentru toţi”. De pe 21 Mai tarifele hotelierilor pornesc de la 40 de lei pe noapte

Începe “Litoralul pentru toţi”. De pe 21 Mai tarifele hotelierilor pornesc de la 40 de lei pe noapte

Litoralul pentru toţi începe pe 21 Mai, a anunţat luni Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc. Tarifele hotelierilor pornesc anul acesta de la 40 de lei pe noapte. Până în prezent, 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa.

„Românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul ‘Litoralul pentru Toţi’, care se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Până în prezent, un număr de 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa la acest program, punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

În ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariţia virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiţia instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanţă la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menţinem aceleaşi tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităţilor de cazare participante”, afirmă Dragoş Răducan,  prim-vicepreşedintele executiv FPTR, citat de România TV.

Potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, tarifele de anul acesta sunt cu până la  65% mai mici faţă de cele din plin sezon. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane.

La polul opus se află staţiunea Mamaia, acolo unde două persoane vor plăti pentru un sejur de minim 5 nopţi, all-inclusive, la un hotel de patru stele, 520 lei/ noapte. Turiştii care vor să se cazeze în staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopţi.

 

Spune-ne opinia ta