Incepand de marti, Tiriac nu mai figureaza in denumirea UniCredit Tiriac Bank. Institutia devine Unicredit Bank

În următoarele luni se va lucra si la inlocuirea instrumentelor de plata (carduri, token-uri) care poarta vechea denumire. Odata cu vanzarea de catre omul de afaceri Ion Tiriac a participatiei pe care o detinea in cadrul bancii Unicredit Tiriac Bank, actionarii bancii au decis eliminarea din numele institutiei de credit a numelui "Tiriac", banca urmand sa se cheme Unicredit Bank incepand de marti, 18 august, au transmis oficialii bancii, conform Hotnews.ro.

In urmatoarele luni procesul de rebranding va continua prin schimbarea identitatii vizuale a bancii (denumire si logo) in contracte si comunicarea comerciala cu clientii, partenerii, autoritatile si a semnalisticii in intreaga retea de unitati teritoriale, precum si inlocuirea instrumentelor de plata (carduri, token-uri) care poarta vechea denumire. Schimbarile care vor avea loc in cadrul procesului de rebranding nu implica modificarea caracteristicilor si functionalitatilor produselor si nici modificarea relatiilor contractuale cu clientii, iar inlocuirea instrumentelor de plata actuale cu cele care poarta noua denumire se va realiza treptat, fara costuri suplimentare pentru clienti.  

  Banca va derula si o campanie de comunicare externa care va sustine implementarea noii denumiri - UniCredit Bank, se arata in comunicatul bancii.

Procesul de rebranding este determinat de tranzactia realizata in iunie a.c. prin care UniCredit Bank Austria AG a cumparat actiunile reprezentand 45% din UniCredit Tiriac Bank S.A. detinute de Tiriac Holdings Ltd., majorandu-si capitalul detinut in cadrul UniCredit Tiriac Bank S.A. de la 50,6% la 95,6%. Astfel, Grupul UniCredit si-a reafirmat interesul pentru piata din Romania, profitand de ocazia de a-si consolida si extinde pozitia pe piata.
La nivel national, banca este prezenta prin intermediul unei retele de peste 180 de unitati teritoriale si a unei echipe de aproximativ 3.350 de angajati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare și educare preventivă, realizate de ISU Botoșani în trei unități școlare din județ! (foto)

astăzi, 19:50

Peste 700 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar au participat, astăzi, la mai multe activități de informare și educare preventivă desfășurate de pompieri la Școala Gimnazială nr. 4 ...

Primăria Botoșani, partener în Campania de iluminat architectural „Ziua Părinților de Îngeri”! (foto)

astăzi, 18:51

În semn de solidaritate cu familiile care au suferit astfel de pierderi, mai multe clădiri emblematice din 13 orașe din țară vor fi iluminate în culorile roz și bleu, simboluri ale sp...

S-a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare în zona Lebăda și satul Curtești! (foto)

astăzi, 17:50

Această investiție a fost solicitată de rezidenții din zonă încă din anul 2019, prin interpelări în Consiliul Local și adrese scrise. În urma acestor solicitări, Primăria B...