Încep lucrările la drumul Copălău-Cerbu-Dracșani

Încep lucrările la drumul Copălău-Cerbu-Dracșani
Reprezentanții Consiliului Județean au predat, vineri, amplasamentul constructorului în vederea demarării lucrărilor de reabilitare și modernizare la drumul județean Copălău-Cerbu-Dracșani, ce urmează a fi executate pe o porțiune de 7,7 kilometri.

Lucrările vor fi executate de firma Transporturi Auto, care a fost desemnată câștigătoare în urma licitației.

Șantierul va fi deschis la data de 1 septembrie, termenul de execuție a lucrărilor fiind de 12 luni.

"Termenul de finalizare a lucrărilor este decembrie 2015, dar eu sunt convins că această societate va termina în avans proiectul, pentru că noi bani avem și front de lucru ei trebuie să își facă. I-am rugat să facă toate demersurile să înceapă cât mai repede posibil", a declarat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean.

Proiectul de reabilitare face parte din Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi are o valoare aprobată de 16,2 milioane lei, iar contribuţia CJ este de 324.657 de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
3

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
130

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...