Încep accidentele de sezon: Maşina în şanţ, tatăl şoferului la spital! FOTO

Prima ninsoare consistentă din această iarnă a dus și la producerea de accidente rutiere în județul Botoșani.

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a ajuns, marți la amiază, la spital după ce mașina în care se afla a ajuns într-un șant, la Cerchejeni.

Șoferul unui Ford care transporta marfă se deplasa pe raza localității Cerchejeni și, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului.

Tatăl său, pasager în masină, a suferit un traumatism la umărul drept, fiind transportat cu Ambulanța la spital pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...