Incendiul în care a ars o maşină, în Griviţa, nu are legătura cu celelalte incendii de maşini

Incendiul în care a ars o maşină, în Griviţa, nu are legătura cu celelalte incendii de maşini
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.50, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe Aleea Griviţa din municipiul Botoşani, la un ansamblu de garaje a izbucnit un incendiu.

Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit că incendiul a izbucnit în garajul proprietate a părinţilor lui Petru Alexandru O., din municipiul Botoşani, în garaj aflându-se parcat un autoturism ce aparţine tânărului. În urma incendiului, autoturismul a fost distrus în proporţie de 50%.

Poliţiştii au constatat că uşa de acces în garaj prezenta urme de forţare, indicând o intrare prin efracţie; de asemenea, în urma intervenţiei la faţa locului pentru lichidarea incendiului, echipa ISU Botoşani a concluzionat că incendiul a fost provocat.

În aceste împrejurări, în cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.

Partea vătămată a evaluat prejudiciul cauzat prin săvârşirea faptei la suma de 40.000 lei, reprezentând daunele produse autovehiculului, cât şi imobilului (garajului).

În urma verificărilor efectuate pînă în prezent, nu au fost stabilite elemente comune între acest eveniment şi cele petrecute în nopţile de 09/10 mai şi respectiv 10/11 mai a.c., respectiv distrugerile prin incendiere ale autoturismelor aparţinând lui M. Constantin Răzvan, din municipiul Botoşani, se arată într-un comunicat al IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
60

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
247

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...

Expoziție foto-documentară deschisă la Școala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani (Foto)

astăzi, 12:59
57

Acorduri de pian și vioară au animat sala de festivități a Școlii Populare de Arte „George Enescu” Botoșani, în cadrul unui eveniment care a marcat 69 de ani de la trecerea &ic...