Incendiul de marti seara, izbucnit de la o tigara!

Incendiul de marti seara, izbucnit de la o tigara!
Un bărbat cu probleme locomotorii din municipiul Botoşani a fost salvat în ultima clipă de pompieri dintr-un incendiu care a cuprins mai multe bunuri din apartamentul proprietate. Acesta a fost găsit de salvatori într-un pat, chiar în dormitorul unde se manifesta incendiul. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Marţi, 4 decembrie 2012, puţin după ora 20.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul IV al unui bloc din municipiul Botoşani. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au fost nevoiţi să intervină, atât din exterior, cu ajutorul autoscării, cât şi prin interior, forţând uşa de la intrarea în apartament.

Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a reuşit să iasă din locuinţă din cauza problemelor locomotorii de care suferă, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Bărbatul, care a suferit o uşoară intoxicaţie cu monoxid de carbon şi arsuri pe mâini şi corp, a fost descoperit pe un pat din apropierea focarului şi scos din locuinţă. Acesta a fost preluat de medicii de pe ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei ţigări aprinse aruncată pe materialele combustibile din cameră. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
275

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
331

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
769

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...