Incendiu urmat de explozia unei butelii la o locuinta din comuna Rachiti!

Astazi, la ora 10.50, in punctul de comanda al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Nicolae Iorga al Judetului Botosani a fost anuntat prin sistemul unic de urgenta 112 izbucnirea unui incendiu intr-o anexa a unei gospodarii din satul Costesti, comuna Rachiti.

Spre locul indicat s-au deplasat in cel mai scurt timp posibil doua autospeciale din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani.

La sosirea fortelor de interventie la locul indicat ardeau mai multe bunuri din interiorul magaziei. O butelie care se afla in anexa a explodat inainte de sosirea pompierilor, fara sa provoace victime. Incendiul a fost stins in mai putin de 15 minute in limitele gasite de acestia.

Valoarea pagubelor au fost estimata la 2500 de lei, fiind distruse de flacari un pat, o masa, 2 scaune si circa 5 metri liniari de gard. Pompierii au salvat casa si celelalte anexe in valoare de 12.000 lei.

Incendiul a fost generat cel mai probabil de jarul nestins depozitat de proprietar, Sandu C., in apropierea materialelor combustibile.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...