Incendiu puternic la Corni!

Incendiu puternic la Corni!
O familie din comuna Corni şi-a pierdut o parte din avere într-un incendiu, izbucnit în această dimineaţă într-o anexă din gospodărie, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Flăcările au fost observate puţin după ora 05.00 de vecini, care au solicitat sprijinul pompierilor.

Prin intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani au fost salvate casa şi bunurile din interior.

Apelul de ajutor s-a înregistrat la ora 05.23. Spre locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Corni.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau, atât bunurile din anexa gospodărească, cât şi acoperişul, existând pericolul ca flăcările să se extindă la casa unde locuiau proprietarii.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit opt servanţi – pompieri şi şase pompieri voluntari, timp de aproape patru ore.

Au ars cca. 100 m .p. din acoperişul anexei, patru tone de furaje, o tonă de lemne de foc, un geam, o uşă şi s-au degradat mai multe unelte folosite la tâmplărie şi apicultură.

Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 25.000 lei.

S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de 50.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
15

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
66

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
66

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...