Incendiu puternic izbucnit în Dorohoi! Două locuințe au fost afectate- FOTO

Un puternic incendiu a avut loc duminică, în municipiul Dorohoi, în urma căruia au fost afectate de flăcări două locuințe. Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi în jurul orei 12:30, pentru a interveni pe strada Mihai Viteazu din Dorohoi.

Incendiu puternic izbucnit în Dorohoi! Două locuințe au fost afectate- FOTO

La locul indicat s-au deplasat inițial două autospeciale cu apă şi spumă, iar ulterior s-au suplimentat forțele de intervenție cu încă o autospecială cu apă şi spumă și o autospecială A.P.I.C. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi.

Incendiul a izbucnit la o terasă acoperită a unei case și a afectat etajul cu terasă, mansardă și s-a extins atât la podul și acoperișul acesteia cât și la acoperișul altei case învecinate. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 15 subofițeri și un ofițer, pompierii intervenind aproximativ o oră pentru lichidarea focarului și înlăturarea tuturor posibilităților de reaprindere. Au ars: mobilierul din terasa acoperită, bunuri situate la mansardă și în podul casei de locuit și acoperișul casei pe aproximativ 100 mp. și circa 10 mp. din acoperișul casei învecinate.

„S-a intervenit prompt cu trei autospeciale cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă. Intervenția a fost una dificilă însă s-a reușit lichidarea incendiului în limitele găsite de pompierii militari. S-a intervenit aproximativ o oră cu 15 subofițeri și un ofițer, intervenția fiind fără alte incidente.”, a declarat pentru Dorohoi News, maior Petrică Ciobănașu, locțiitor comandant Detașamentul de Pompieri Dorohoi.

La fața locului a mai ajuns un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, un echipaj de Poliție Locală, un echipaj SVSU Dorohoi și un echipaj DelGaz Grid care a deconectat locuințele de la electricitate și gaze naturale. Totodată, la locul incendiului a ajuns și o ambulanță care a preluat-o pe Rodica I., în vârstă de aproximativ 55 de ani, proprietara uneia dintre case, care a suferit un atac de panică.

Cauza probabilă și valoarea bunurilor distruse sunt în curs de stabilire. 

Sursa: Dorohoinews.ro



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
21

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
41

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
30

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...