Incendiu provocat de un reşou lăsat nesupravegheat, într-o cameră de cămin

Un reşou lăsat nesupravegheat a aprins în această după-amiază bunurile dintr-o cameră de internat din Săveni. Incendiul a fost observat de către elevele cazate în internat, în timp ce se întorceau de la şcoală.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea evenimentului puţin înainte de ora 14.00. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu o autospecială cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul unei camere aflate la parterul clădirii, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la celelalte încăperi. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au acţionat 6 subofiţeri, timp de aproximativ o oră.

Flăcările au distrus un covor, un geam termopan, un pat, un vestiar din lemn şi articole de îmbrăcăminte şi lenjerie de pat. Intervenţia a fost îngreunată de fumul dens care s-a răspândit în întreaga clădire.

Menţionăm faptul că în momentul producerii incendiului nu existau persoane în interiorul clădirii, elevii fiind la cursuri. Au fost salvate şi protejate bunurile din celelalte încăperi ale internatului.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
36

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
784

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
104

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...