INCENDIU la Vorona provocat intentionat, dupa o cearta conjugala! O femeie a ajuns la spital!

INCENDIU la Vorona provocat intentionat, dupa o cearta conjugala! O femeie a ajuns la spital!
Pompierii botosaneni au fost solicitati sa intervina, marti seara, putin dupa ora 19:00, pentru stingerea unui incendiu intr-o gospodarie din localitatea Vorona, judetul Botosani.

La fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani, iar la sosirea pompierilor ardeau materiale textile, o saltea si mai multe scaune, pe o terasa acoperita. 

In ajutorul pompierilor a plecat si echipajul de Terapie Intensiva Mobila SMURD si asta pentru ca vecinii au anuntat ca o femeie ar fi suferit un atac de panica, aceasta fiind preluata si transportata la Unitatea de Primiri Urgente Botosani.

Potrivit celor spuse de femeie, soțul acesteia a dat foc la mai multe lucruri. 

"Au fost distruse bunuri in valoare de 1.500 de lei, fiind protejate bunuri in valoare de 90.000 de lei. Cauza probabila a incendiului este actiune intentionata", ne-a declarat Dorina Lupu, purtator de cuvant al ISU Botosani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
89

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
76

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
152

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...