Incendiu la un supermarket din Botosani!

Incendiu la un supermarket din Botosani!
In aceeaşi zi în care un chioşc situat pe Bulevardul Mihai Eminescu a ars în totalitate, rezultând pagube estimate de lucratorii IJSU la circa 80.000 de lei, un alt incendiu a fost la un pas de a produce o tragedie, la magazia supermarketului Pita, de pe Calea Nationala.

Din fericire, de această dată, pompierii au fost anunţaţi la timp, evitându-se astfel extinderea focului! Incendiul pare să fi pornit, din cele relatate de pompierii botoşăneni, de la un fumător neglijent. 

"Duminică seara, puţin înainte de ora 19.00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în magazia unui supermarket, situată pe strada Calea Naţională din municipiul Botoşani. Când au ajuns la locul indicat ardeau mai multe cartoane în interiorul magaziei şi cca. 2 m.p. din acoperiş", a precizat plutonier Dorina Lupu, purtator de cuvant in cadrul IJSU Botosani.

Incendiul a fost stins înainte de a produce pagube materiale însemnate. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca bunuri materiale în valoare de 100.000 lei să nu fie atinse de flăcări.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
319

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
336

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
205

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...