Incendiu la un garaj din municipiul Dorohoi!

Incendiu la un garaj din municipiul Dorohoi!
Un incendiu izbucnit în această dimineaţă, într-un garaj din municipiul Dorohoi, a fost stins de pompieri înainte de a produce pagube materiale însemnate. Intervenţia promptă a salvatorilor a făcut ca flăcările să nu se extindă la alte patru garaje şi şase maşini, aflate într-o parcare din apropiere.
         
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului, izbucnit într-un garaj de pe Aleea Ghiocelului, puţin înainte de ora 09.00.

La locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din interiorul garajului şi o parte din acoperiş, existând pericolul ca incendiul să se extindă, atât la alte patru garaje din zonă, cât şi la şase autoturisme aflate în parcarea din apropiere.

Pompierii au intervenit concomitent pentru localizarea şi stingerea incendiului, evacuarea autoturismului, parcat în garajul cuprins de flăcări, a maşinilor parcate în celelalte garaje, dar şi a celor aflate în parcare şi protejarea construcţiilor din vecinătate.
         
Pompierii au scos din garaj şi o butelie de aragaz, înlăturând astfel pericolul de explozie. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit nouă pompieri, timp de aproape jumătate de oră.
         
Au ars un frigider, un televizor, un calculator, un flex, un calculator, un flex, o bormaşină, articole de îmbrăcăminte şi cca. 15 m .p. din acoperiş, pagubele fiind estimate la circa 3.500 lei.

S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de 200.000 lei.
         
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit generat de un frigider aflat sub tensiune.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
3

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
129

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...