Incendiu la o fabrica de mobila, izbucnit de la un rest de tigara!

Incendiu la o fabrica de mobila, izbucnit de la un rest de tigara!

   Arhiva

Un muncitor neglijent, care a aruncat la întâmplare un rest de ţigară, ar fi putut face scrum o fabrică de mobilă, dacă pompierii botoşăneni nu ar fi intervenit la timp!

Un fumător neglijent a provocat miercuri un incendiu care putea avea urmări grave dacă pompierii nu interveneau prompt. Puţin după de ora 13.00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de mobilă situată în comuna Roma.

"Când au ajuns la locul indicat, ardea o parte din peretele exterior al secţiei de producţie, care era de tip sandwich umplut cu vată minerală şi rumeguş, existând pericolul propagării la acoperiş", a precizat plt. Dorina Lupu, ofiter relatii publice in cadrul ISU Botosani.

Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Au ars circa 40 m.p. din perete, pagubele fiind estimate la 3.000 lei. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca bunuri materiale în valoare de 200.000 lei să nu fie atinse de flăcări.

In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit ca unul dintre muncitori a provocat incendiul aruncand langa peretele respectiv un rest de tigara aprins.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
57

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
83

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
32

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...