Incendiu devastator la un depozit de furaje din Cucorani!

Incendiu devastator la un depozit de furaje din Cucorani!
Pompierii botosaneni au actionat mai bine de 7 ore pentru stingerea si inlaturarea efectelor unui incendiu declansat in noaptea de 6 spre 7 iulie la un depozit de furaje din localitatea Cucorani, comuna Mihai Eminescu.

Peste 40 de servanti - pompieri au lucrat ore in sir sa potoleasca flacarile inalte de cativa metri. Incendiul a fost observat cu putin dupa ora 01.00 de paznicul fermei care a apelat numarul unic de urgenta 112 pentru a solicita sprijin de la pompieri.

De altfel, deosebit de puternic, incendiul putea fi vazut de la cativa kilometri departare, iar fumul gros a acoperit imprejurimile.

Cand au ajuns la fata locului, flacarile cuprinsesera intregul depozit, care se intinde pe 600 de metri patrati si adapostea cca. 180 tone de furaje folosite pentru cresterea bovinelor de la ferma.

Din cauza focului puternic, interventia pompierilor s-a prelungit pana dimineata. Interventia a fost ingreunata, pe de o parte, de cantitatea mare de furaje care intretineau arderea, iar pe de alta parte de faptul ca, fiecare metru patrat trebuia udat cu apa, iar furajele verificate pentru ca focul sa nu se reaprinda.

Munca pompierilor a fost dificila si pentru ca nutreturile erau depozitate in baloti greu de manevrat. Pentru stingerea incendiului a fost necesara realimentarea celor 4 autospeciale de mai multe ori.

Flacarile au distrus 80 de tone de furaje, valoarea pagubelor fiind estimata la 32.000 de lei. Pompierii au salvat bunuri materiale in valoare de 95.000 de lei. Cauza probabila a incendiului a constituit-o actiunea intentionata.

Cazul a fost preluat de politisti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
103

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
392

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
63

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...