Incendiu de proportii pe litoralul romanesc! Un turist a murit!

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, pe litoralul romanesc, la o terasa situata pe o plaja din statiunea Mamaia. Un om a murit, iar o alta persoana a fost salvata in ultimul moment de un turist.

Teresa care a luat foc se afla la iesirea din statiunea Mamaia spre Navodari, transmite Digi24, citat de ziare.com. Mai multe echipaje de interventie se afla in acest moment la fata locului.

Focul a izbucnit la numai cativa metri de o plaja aglomerata, zeci de turisti fiind evacuati din acea zona. Acestia urmeaza sa fie audiati. Din primele informatii, focul ar fi fost provocat de un scurtcircuit. Incendiul a izbucnit mai intai in zona acoperisului, iar apoi s-a extins spre terasa, unde se aflau mai multi clienti.

Purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea, Hagi Daian, a declarat ca o persoana a decedat si alta are arsuri pe antebrate. El a precizat ca trei masini de pompieri au sosit la fata locului si incearca in aceste momente sa stinga incendiul.

Daian a mai spus ca focul a izbucnit in nordul statiunii Mamaia, in zona Hanul Piratilor, si ca pana acum au ars sute de metri de teren.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noi oportunități de dezvoltare pentru municipiul și județul Botoșani!

astăzi, 17:15

Proiectul, în valoare de 15,91 milioane de lei, este finanțat prin Programul Operațional de transport PT 2021-2027 și prevede abordarea integrată a transportului de persoane tip navetă pe i...

(P) Importanța licenței cazinourilor online: Cum verifici siguranța platformelor

astăzi, 16:36

În lumea fascinantă a jocurilor de noroc online, siguranța și încrederea sunt esențiale. Cu toate acestea, navigarea prin multitudinea de opțiuni poate fi copleșitoare, mai ales pent...

Mesajele de avertizare a populației și tehnologia utilizată! (Video)

astăzi, 16:21

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență ne aduce la cunoștință metoda prin care este difuzat un mesaj de avertizare a populației.    Operatorul Sistemului RO-ALERT are la ...