Incendiu de proportii la garajele firmei de transport Lyk! FOTO

Incendiu de proportii la garajele firmei de transport Lyk! FOTO
Garajele si birourile firmei de transport Lyk, situate pe strada Manolesti Deal, din municipiul Botosani au fost distruse in noaptea de  miercuri spre joi intr-un incendiu de proportii.

Cinci microbuze au fost facute scrum, si un autocar a fost de asemenea distrus partial, dar si zeci de tone de materiale din mase plastice dintr-un depozit aflat in vecinatatate si mai multi europaleti.

Incendiul s-a produs in jurul orei 2.00, in spatiul de garare, focul extinzandu-se cu repeziciune, din cauza vantului, la un depozit de materiale plastice ce apartine unei alte societati comerciale.

Angajatii firmei au reusit sa scoata autocarele din curte, iar la sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu putere. Flacarile erau de cativa metri si putea fi vazute din oras.

Sapte autospeciale cu apa si spuma, inclusiv tunul cu apa, au intervenit pret de mai multe ore pentru stingerea incendiului.

"La sosirea garzii de interventie, incendiul se manifesta atat in interiorul garajului, cat si la un depozit de deseuri de mase plastice de langa garaj", a declarat Dorina Lupu, purtator de cuvant al ISU Botosani.






Urmeaza ca pompierii sa stabileasca cauzele producerii acestui incendiu si valoarea pagubelor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
171

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
334

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
77

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...