Încă un primar din Botoşani, la un pas de a pierde bătălia cu ANI!

  Primarul unei comune din judeţul Botoşani, declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate, a pierdut procesul la Curtea de Apel Suceava.

 Sorin Scutariu, primarul comunei Mitoc a făcut recurs la Curtea de Apel Suceava împotriva deciziei ANI, dar magistraţii suceveni au respins acţiunea sa. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

“Respinge excepţia tardivităţii. Respinge acţiunea, ca nefondată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Recursul se va depune la Curtea de Apel Suceava", se arată pe site-ul Curţii de Apel Suceava.

Potrivit ANI, Sorin Scutariu, în calitate de primar si consilier local în cadrul C.L. al Comunei Mitoc, Jud. Botoşani, a participat la vot în şedinţa consiliului în care s-a aprobat proiectul privind concesionarea păşunilor aflate în proprietatea comunei, a depus în nume personal dosarul de participare la licitaţia deschisă pentru obţinerea prin concesionare a unei părţi din teren cu scopul păşunării animalelor pe care le deţine şi a încheiat cu primăria, în urma acestei licitații, un contract de concesiune a unui teren în suprafaţă de 560 ha, cu destinația păşunat, aflat în domeniul privat al Comunei Mitoc, cât şi un contract de păşunat având ca obiect exploatarea unui teren în suprafaţă 9,15 ha, aflat în proprietatea concedentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...