Inca un hypermarket si un supermarket la Botosani, in 2014

Inca un hypermarket si un supermarket la Botosani, in 2014
Primarul Ovidiu Portariuc a anuntat ca in anul 2014 se vor deschide in municipiul Botosani un hypermarket si un supermarket.

Kaufland, care a deschis deja un hypermarket în Zona Gării, vrea să mai deschidă un magazin în Botoșani, dar deocamdată nu se știe în ce zonă.

De asemenea, Penny Market va deschide un supermarket pe strada Nicolae Iorga, vizavi de autogara Priscom.

"Kaufland e in stadiul in care cauta o locatie cat mai accesibila, si in ceea ce priveste Penny Market, in primavara vor avea autorizatie de constructie pentru deschidere", a spus primarul.

Odata cu deschiderea celor doua magazine, se estimeaza crearea a 200 de noi locuri de munca, investitiile ridicandu-se la 3-4 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
116

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
73

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
93

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...