Încă o zi fără apă potabilă pentru sute de botoșăneni - "Rugăm utilizatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare!"

O avarie anunțată de miercuri lasă și astăzi fără apă mai multe cartiere din municipiul Botoșani. Nova Apaserv îi sfătuiește pe cetățenii afectați să își constituie rezerve de apă.

Încă o zi fără apă potabilă pentru sute de botoșăneni - "Rugăm utilizatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare!"

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei în data de 20 aprilie 2018, începând cu ora 08:00 până la ora 16:00, în vederea remedierii avariei apărute pe conducta de distribuție azbociment Ø350mm, din zona Colonel Victor Tomoroveanu.

Afectați de întreruperea furnizării apei vor fi abonații din municipiul Botoșani, străzile Colonel Victor Tomoroveanu, Sucevei nr. 7 și Bulevardul Mihai Eminescu nr. 8.

"Rugăm utilizatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare. Societatea Nova Apaserv își cere scuze față de abonații afectați și îi asigură că se va interveni cu operativitate pentru finalizarea lucrărilor, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus", transmit reprezentanții Nova Apaserv Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat dat afară din locuință după ce și-a agresat concubina în a doua zi de Paște!

astăzi, 14:40
69

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vârfu C...

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
211

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
138

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...