Inca o bucurie oferita de candidatii PD-L botosanenilor!

Inca o bucurie oferita de candidatii PD-L botosanenilor!
Dupa 5 parculete de joaca si un padoc pentru 500 de caini, candidatii PD-L la Senat si Camera Deputatilor, Dan Humelnicu si Catalin Buhaianu, au inaugurat astazi un foisor la izvorul de la Cismea.

Au amenajat un loc frumos, unde botosanenii pot poposi pentru a-si linisti sufletul si potoli setea. Un preot a sfintit locul in prezenta candidatilor si a presedintelui partidului, Catalin Flutur.

Catalin Flutur, presedinte PD-L Botosani: Noi ne tinem promisiunile si o sa facem lucruri concrete in Botosani, ii felicit pe Dan Humelnicu si pe Catalin Buhaianu pentru idee!

Dan Humelnicu, candidat PD-L pentru Senat: Noi mai intai facem si dupa aceea vorbim, am vrut sa amenajam acest foisor pentru ca trecatorii sa bea un pahar de apa curata, sa se poata odihni.

Catalin Buhaianu, candidat PD-L Camera Deputatilor: Am profitat de aceasta campanie si am facut lucruri concrete. Pe langa cele 5 parcuri de joaca, pe langa padocul pentru caini, am reamenajat si acest izvor.

Florin Ghiorghita, presedintele organizatiei municipale PD-L: Avem oameni de incredere si avem oameni de care avem nevoie de acum incolo. Eu vreau ca oamenii sa vada foarte clar ca avem oameni care au facut!

Primii botosaneni care au luat apa de la izvor, dupa sfintire, s-au aratat incantati de initiativa democrat-liberalilor!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
168

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
154

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
36

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...