Incă doi tineri au fost arestati preventiv in cazul Fun City!

Incă doi tineri au fost arestati preventiv in cazul Fun City!
Alţi doi tineri au fost arestaţi preventiv în cauza privind infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere săvârşite în noaptea de 14 spre 15 august 2010, fapte petrecute la Clubul Fun City şi în mai multe locuri din centru municipiului Botoşani! Asta după ce, pentru că magistraţii emiseseră un singur mandat de arestare, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au formulat recurs.

În ziua de 17 august 2010, T. SORIN PETRU, de 25 de ani, B. ALEXANDRU GABRIEL, de 22 de ani, H. MARIUS ANDREI, de 23 de ani, L. GEORGE, de 20 ani, toţi din municipiul Botoşani, învinuiţi în cauza privind săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi a altor două infracţiuni de distrugere, fapte produse în noaptea de 14 spre 15 august 2010, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării făţă de cei patru învinuiţi a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, informează IPJ Botoşani.

Instanţa de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu privire la inculpatul T. SORIN PETRU, faţă de acesta fiind dispusă şi măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.

Ulterior, în ziua de 20 august 2010, în urma recursului formulat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile şi pentru inculpaţii  B. ALEXANDRU GABRIEL şi H. MARIUS ANDREI. Totdată, faţă de inculpatul L. GEORGE s-a dispus măsura obligării de a nu  părăsi localitatea.

În cauză se continuă cercetările, în scopul stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
121

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
134

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
33

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...