Inca 73 de locuinte ANL ar putea fi construite in municipiul Botosani

Inca 73 de locuinte ANL ar putea fi construite in municipiul Botosani
Primarul Ovidiu Portariuc face demersuri la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in vederea obtinerii de fonduri pentru constructia a inca 73 de locuinte ANL, in cartierul Cismea.
 
Edilul-sef al municipiului a precizat ca deja a transmis proiectul si documentatia necesara la Bucuresti si se asteapta un raspuns.

"Am trimis saptamana trecuta dosarul la Ministerul Dezvoltarii si maine plec la Bucuresti si voi trece si pe acolo sa vad stadiul", a spus primarul.

Portariuc a spus ca se fac si demersuri in vederea constructiei locuintelor ieftine pentru tineri, promise in campania electorala.

"Mergem inainte si cu proiectul cu locuintele, avem deja o corespondenta cu Ministerul Apararii, am transmis cererea noastra pentru transferul de teren. Noi le-am solicitat 3,7 hectare din terenul de vizavi de Alfaland. Ei solicita alt teren sa le punem la dispozitie. Sa vedem ce solutii gasim", a adaugat edilul-sef al municipiului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
18

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
105

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
25

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...