Inca 350 de botosaneni trimisi acasa de patroni!

Inca 350 de botosaneni trimisi acasa de patroni!
Alte trei societati de constructii din Botosani au anuntat in aceasta perioada concedierea a aproximativ 350 de angajati.

Societatile Cosmilux Company, Dantex Trust au anuntat ca in luna decembrie vor disponibiliza 245 de angajati, din totalul de 263. Dantex Trust va concedia 57 de angajati, din totalul de 66.Ambele societati apartin omului de afaceri Victor Mihalachi.

Situatia s-a creat, motiveaza patronatul, din cauza dificultatilor financiare, mai ales prin lipsa lucrarilor in sezonul rece si perspectiva slaba a obtinerii altor lucrari in perioada urmatoare.Si Dioconstruct va concedia 22 de angajati, tot din cauza timpului nefavorabil lucrului in constructii.

In total, 600 de botosaneni isi vor pierde locul de munca in luna decembrie, cei mai multi din domeniul constructiilor.Este vorba despre societatile Codin SA, Cibocaz SRL, SC Construct Design, la care se adauga cele de mai sus.

Nici anul care vine nu aduce vesti mai bune. In ianuarie 2009, 100 de muncitori de la Ascon SA vor pleca acasa.

Reamintim ca in luna noiembrie, 318 botosaneni au intrat in somaj, fiind disponibilizati de Goldana, MBB Constructii, SC Lonfil sau Caledonia SA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
18

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
447

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
273

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...