Încă 30 de zile de ”cazare” în Penitenciarul Botoșani după ce a măcelărit cu sabia un bărbat în propria casă

Inculpatul se află în prezent în Penitenciarul Botoșani, fiind acuzat de tentativă la omor calificat.

Tribunalul Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava privind prelungirea, pentru încă 30 de zile, a măsurii arestării preventive luată împotriva inculpatului Ilie P. pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat.

În prezent, inculpatul se află în Penitenciarul Botoșani.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face contestație în termen de 48 de ore de la comunicare.

În noaptea de 30 iunie – 1 iulie 2023, pe la ora 03.50, Ilie P. (care anterior a mai săvârșit o faptă de tentativă la omor), pe fondul unui conflict anterior și înarmat cu o sabie a pătruns fără drept în locuința lui Ghiocel V. (41 de ani), din Rădăuți, și s-a năpustit asupra acestuia, lovindu-l cu sabia în zona membrelor superioare, încercând să-l lovească în zona capului, potrivit stireasucevei.ro.

Persoana vătămată a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată preliminar cu plăgi tăiate bilateral, șoc hemoragic. Ulterior, acesta a fost transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Spiridon” Iași.

Victima a avut nevoie de internare medicală de urgență și a necesitat un număr de 21-23 de zile de îngrijiri medicale. Potrivit certificatului medico-legal, victima a suferit ”o plagă tăiată față dorsală antebraț drept cu secțiune completă tendon exterior, degete 1 și 5, cu decalare tegumentară, cu o lățime de aproximativ 8 cm, plagă tăiată față dorsală antebraț stâng”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

Saturday, 19 October 2024

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

Saturday, 19 October 2024

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

Saturday, 19 October 2024

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 16:00, în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU ...