In trei luni, firma de ecarisaj a incasat peste 400 milioane lei vechi de la Primaria Botosani!

In trei luni, firma de ecarisaj a incasat peste 400 milioane lei vechi de la Primaria Botosani!
GHIORGHITA: "Speram ca pana la sfarsitul anului sa cheltuim toata suma alocata, de un miliard lei vechi si sa mai alocam bani pentru prinderea cainilor comunitari!"

Firma de ecarisaj a ajuns sa-si dubleze norma impusa in contractul cu municipalitatea, norma de 200 de caini comunitari prinsi in fiecare luna, in iulie ajungand sa adune de pe strazi 420 de caini, obtinand si un profit mai mare, astfel ca din luna mai si pana in prezent a incasat peste 400 milioane lei vechi.

"In fiecare luna sunt prinsi intre 300-400 de caini comunitari, numai luna trecuta au prins 420 de caini. Echipa de interventie a firmei a actionat in toate zonele orasului, in special acolo unde sunt primite reclamatii. Pana acum, firma de ecarisaj a incasat peste 400 de milioane lei vechi pentru cainii prinsi. Speram ca pana la sfarsitul anului sa cheltuim toata suma alocata, de un miliard lei vechi si sa mai alocam bani pentru prinderea cainilor comunitari. Firma care lucreaza acum are oameni profesionisti, suntem multumiti de activitatea lor, media zilnica fiind de 10-12 caini prinsi", a declarat Florin Ghiorghita, vieprimarul municipiului Botosani.

Licitatia electronica pentru desemnarea firmei care strange maidanezii de pe strazi a avut loc in luna mai 2010, fiind organizata de Serviciul Public de Administrare Baze Sportive si Zone de Agrement Botosani, firma castigatoare fiind Sitfincont, de altfel si singura care a participat la licitatie.

Noutatea contractului incheiat intre municipalitatesi firma de ecarisaj este ca banii sunt acordati pentru serviciile prestate in functie de numarul de caini prinsi, fiind prevazute penalizari daca nu se indeplineste targhetul lunar, de 200 de caini, sau chiar rezilierea contractului.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
46

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
143

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
36

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...