In stare grava, dupa ce masina condusa de sotul ei s-a izbit violent intr-un copac!

In stare grava, dupa ce masina condusa de sotul ei s-a izbit violent intr-un copac!
La mai putin de 10 minute de producerea accidentului din apropierea localitatii Buda, un altul s-a petrecut in apropiere de Botosani, la intrare in localitatea Roma, evenimentul soldandu-se cu ranirea grava a unei femei.

Accidentul s-a petrecut la ora 9.40, la locul tragediei fiind solicitata Ambulanta, dar si un echipaj de Descarcerare. Din primele informatii, este vorba despre o masina care s-a izbit violent intr-un copac, dupa ce a derapat pe sosea.

Persoana din dreapta, o femeie de 59 de ani, sotia soferului, a fost grav ranita, ea fiind diagnosticata cu traumatism cranio-facial acut deschis, traumatism toracic drept posterior, traumatism membru superior drept.

Femeia a fost transportata la spital, pentru a beneficia urgent de ingrijiri medicale, urmand ca politia sa deschida o ancheta, pentru a stabili cauzele exacte ale producerii evenimentului rutier.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
45

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
154

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
109

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...