In stare grava, dupa ce a cazut un pilon de beton peste el!

Rănit grav în timp ce lucra la contrucţia unei case! Bărbatul în vârstă de 30 de ani lucra ca zilier, poliţia considerând că vinovat de producerea accidentului este constructorul, care s-a angajat faţă de proprietar că va construi locuinţa cu muncitori aduşi de el, fără a exista vreun contract în acest sens.  

În dimineaţa zilei de luni, în jurul orei 07.45, poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 de către M. Gabriel, de 30 de ani, din comuna Broscăuţi, cu privire la faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, în timp ce lucra la construcţia unei case în localitatea Dealu Mare, municipiul Dorohoi, C. Ciprian, de 30 de ani, din comuna Broscăuţi, a fost surprins de un pilon de beton care a căzut peste el, victima fiind transportată la Spitalul Municipal Dorohoi.

Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit faptul că în ziua de 30.08.2010, în jurul orei 07.30, C. Ciprian, împreună cu alţi doi bărbaţi, se afla pe proprietatea lui T. Mihai din municipiul Dorohoi, unde lucra ca zilier, fără contract de muncă, la construcţia unei case.

Proprietarul, care deţinea autorizaţie de construcţie, s-a înţeles cu M. Gabriel din comuna Broscăuţi să-i construiască casa, contra unei sume de bani, urmând ca restul muncitorilor (între care şi C. Ciprian) să fie aduşi şi plătiţi de constructor, fără ca între ei să se întocmească vreun contract scris în acest sens.

Astfel, în dimineaţa zilei de ieri, în timp ce muncitorii se aflau pe şantier, au încercat să mute un pilon din beton ce a fost montat greşit, iar cu ocazia manipulării acestuia, din cauza greutăţii, C. Ciprian nu l-a mai putut susţine şi s-a dezechilibrat, pilonul de beton căzând peste el.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipiului Dorohoi, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean Botoşani. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar după stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta, în cauză se va propune soluţie procedurală, informează IPJ Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
286

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
355

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
804

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...