IN MEMORIAM Dr. Cristian Crețu († 22 iulie 2012)

IN MEMORIAM Dr. Cristian Crețu († 22 iulie 2012)

DR. CRISTIAN CRETU

Astăzi se împlinește un an de când doctorul Cristian Crețu a trecut în lumea celor drepți. A trecut un an de când domnul doctor nu a mai ajutat mamele să-și aducă odoarele pe lume.   

Un an de când medicul a încetat să transmită mesajul divin, pentru că, așa cum spunea Rabindranath Tagore, "fiecare copil vine pe lume cu mesajul că Dumnezeu încă nu este dezamăgit de oameni". Prin nașterile pe care le coordona, aducea bucurie, pentru că "lumea aceasta întunecată are nevoie de bucuria pe care numai un copil o poate oferi".  

Pe plan personal, viața i-a oferit o mare încercare, dar, alături de familie a acceptat-o și și-a continuat existența cu răbdare și seriozitate. Pentru domnul doctor familia a reprezentat totul. A iubit-o și a prețuit-o. A fost un soț și un tată model.  

A absolvit în 1980 Facultatea de Medicină din Iași, în promoția "Petre Brânzei". Au urmat trei ani de stagiatură, rezidențiatul, anii de specialitate, iar din 1995 a fost medic primar specialist în obstetrică și ginecologie și apoi șef de secție. A practicat medicina cu măiestrie și respect pentru pacient, fapt care îl înscrie în galeria marilor oameni ai acestui județ.  

Rugăm pe bunul Dumnezeu să îi întărească familia și, în aceste clipe de adâncă mâhnire, vom privi cu speranță și vom spune: "Doctorul nu a plecat, ci trăiește printre noi prin miile de vieți aduse pe lume!"  

Asist. univ. Alexandru Negrescu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sprijin financiar pentru sute de pensionari din municipiul Botoșani!

astăzi, 15:08
38

511 pensionari din municipiul Botoșani au primit tichete sociale, acestea fiind distribuite de către funcționarii Direcției de Asistență Socială. Este vorba despre tranșa acordată înain...

Urmează o nouă minivacanţă, câte zile libere vor avea angajaţii!

astăzi, 14:31
446

Este vorba de angajații din sectorul public, care se bucură de o nouă minivacanță. Statul le oferă încă o perioadă de odihnă în luna iunie.Românii angajați în sec...

O tânără născută în județul Neamț și stabilită la Botoșani este de negăsit!

astăzi, 14:12
148

Poliția este în alertă, după ce Mihaela Denisa Siminiceanu, de 21 de ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Apropiații nu știu nimic despre locul unde s-ar putea afla.T&ac...