IN ATENTIA BOTOSANENILOR!

Incepand cu data de 15 ianuarie 2009, Directia Generala Anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor pune la dispozitia cetatenilor un nou instrument de relationare cu publicul, informeaza Biroul de Presa al DGA, din Ministerul Administratiei si Internelor.

Ca urmare a recomandarilor expertilor spanioli formulate in cadrul proiectului Phare RO2004 Masuri anticoruptie pentru Politia de Frontiera si Vama si a masurilor stabilite prin H.G. nr. 609 din 04.06.2008 pentru aprobarea Strategiei nationale anticoruptie privind sectoarele vulnerabile si administratia publica locala pe perioada 2008 – 2010, la nivelul Directiei Generale Anticoruptie s-a realizat Registrul de petitii si sugestii, continand formulare autocolante si inseriate.

La structurile centrale si teritoriale ale D.G.A. petitiile se primesc si prin intermediul Registrului de petitii si sugestii. Registrul de petitii si sugestii va fi pus la dispozitia tuturor cetatenilor si reprezentantilor organizatiilor legal constituite care se prezinta la sediile D.G.A. sau la alte locatii destinate desfasurarii programului de audienta a acestora, cu scopul de a formula o petitie.

Acest document a fost elaborat si va fi utilizat cu respectarea prevederilor art. 51 din Constitutia Romaniei, republicata, ale Ordonantei Guvernului nr.27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.233/2002.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
59

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
130

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
566

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...