In arestul Politiei, dupa ce a talharit o tanara chiar in fata casei acesteia!

In arestul Politiei, dupa ce a talharit o tanara chiar in fata casei acesteia!
A petrecut noaptea în arest după ce poliţiştii au decis că este autorul unei tâlhării asupra unei tinere, comisă în urmă cu 10 zile! Astazi, botoşăneanul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunerea de arestare preventivă.  

În ziua de 31 martie 2010 a fost identificat şi condus la sediul poliţiei Ţ. Andrei-Emilian, de 23 de ani, din municipiul Botoşani, acesta având calitatea de învinuit în cauza privind tâlhăria comisă în noaptea de 20/21.03.2010 în municipiul Botoşani, victimă fiind P. Crisitina Raluca.

În fapt, în noaptea de 20/21.03.2010, aflându-se în faţa imobilului unde locuieşte, P. Cristina Raluca din municipiul Botoşani a fost lovită de către o persoană necunoscută, moment în care a căzut şi a scăpat poşeta din mână, iar din aceasta au căzut mai multe bunuri.

După câteva secunde, revenindu-şi în urma agresiunii, partea vătămată s-a ridicat şi cercetând conţinutul poşetei a constatat că persoana care a lovit-o i-a sustras un telefon mobil, prejudiciul astfel cauzat fiind în valoare de 1.200 lei.

"În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că autor al infracţiunii este Ţ. ANDREI-EMILIAN de 23 ani, din municipiul Botoşani. În cauză învinuitul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 01.04.2010, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale a arestării preventive", a precizat inspector Daniela Darea, puratator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
220

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
231

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...