In anii de liceu, Iulia Vantur a fost instructor de modele la Botosani!

In anii de liceu, Iulia Vantur a fost instructor de modele la Botosani!

IULIA VANTUR

Are o cariera de invidiat, prezinta una dintre cele mai cunoscute emisiuni din Romania, este frumoasa si, mai ales, perseverenta. Iulia Vantur lucreaza din anii de liceu si spune ca a avut parte numai de slujbe pe care le-a facut cu placere.

Partenera lui Stefan Banica Jr. la emisiunea de succes Dansez pentru si-a inceput cariera la Iasi. Iulia Vantur a inceput sa lucreze de la 15 ani. A urcat pentru prima data pe scena ca manechin, iar de la 17 ani a devenit chiar instructor de modele pentru judetele Iasi, Botosani si Suceava.

La 19 ani a intrat la o statie locala TV, Europa Nova, unde a avut o emisiune-magazin. Apoi a trecut la stiri. La PRO TV Iasi a ajuns destul de greu.

"M-am luptat cu peste 800 de concurenti veniti la preselectie. Am trecut prin mai multe probe. Nu cunosteam pe nimeni, nu aveam decat entuziasm si putina experienta si am reusit", marturiseste Iulia Vantur.

Pe 3 ianuarie 2006 a facut primul live in Capitala. Au inceput stirile diminetilor de week-end, iar de 5 ani este coprezentatoare la megashowul "Dansez pentru tine".
 
Iulia Vantur este si o pasionata de sport. A practicat volei in copilarie, continuand cu tenis si baschet.

Rochiile de vis pe care le imbraca Iulia Vantur in fiecare vineri seara sunt create chiar in saptamana respectiva.
"Am o problema cu mainile, pentru ca am facut volei si sunt mai atletica. Si ca orice femeie, am o problema cu soldurile. Dar echipa incearca sa-mi creeze modele care sa ma avantajeze. Eu trebuie sa ma concentrez la show", dezvaluie pentru csid.ro frumoasa moldoveanca.



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în spitale. Documentul pe care medicii au trebuit să-l semneze, în contextul războiului din Ucraina

astăzi, 09:34
1

Medicii sunt ținuți sub evidență, în contextul războiului din Ucraina, stat pe care Guvernul de la București îl sprijină militar, financiar și umanitar.Unul dintre medicii viza...

Se deschide competiția pentru Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 08:58
15

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și Gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...

Are viitor vaca de lapte? Fermier din Botoșani: ”Azi mulg, azi am banii!” (Video)

astăzi, 08:22
219

Cu ce probleme se ocupă acest sector spune Iulian Siminic, fermier din comuna Mitoc, județul Botoșani.Iulian Siminic se ocupă de zootehnia de aproximativ 20 de ani și deține o fermă mixtă ...