Imperiul "Spiru Haret", la un pas de desfiintare!

Imperiul "Spiru Haret", la un pas de desfiintare!
Vara tumultoasa, in care "contrele" intre reprezentantii ministerului si cei ai USH nu au incetat, pare sa fi trecut prea usor pentru mai-marii universitatii, care isi continua activitatea nestingheriti, la fel ca inaintea declansarii "razboiului" cu ministrul Ecaterina Andronescu.

Pusa in fata "sfidarii" aratate de conducerea USH, Andronescu nu lasa nici ea garda jos si sustine, sus si tare, ca "nu se joaca" cand vine vorba despre aceasta "institutie cu probleme".

"Noi mai avem o solutie: putem pregati un proiect legislativ prin care sa desfiintam universitatea. Dupa cum se stie, noi avem un proiect legislativ cu valoare de lege prin care se desfiinteaza orice specializare la distanta, iar daca acestia nu inteleg sa respecte legea, o sa promovam masura legislativa de desfiintare. Nu ne jucam cu asa ceva", spune ferm ministrul.

Ecaterina Andronescu are si antecedente in acest sens. In primul sau mandat, mai exact in 2002, a promovat un ordin de ministru prin care a desfiintat nici mai mult, nici mai putin decat 33 de universitati - "fabrici de diplome".

(Articol integral in Evenimentul Zilei)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
362

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
390

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
238

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...