Imas parjolit de la o tigara aprinsa!

Imas parjolit de la o tigara aprinsa!
25 de hectare de teren cu vegetatie uscata au ars marti la amiaza, cauza incendiului fiind, conform datelor oferite de pompieri, o tigara aprinsa aruncata la intamplare!

La data de 04.10.2011, în jurul orei 11.50, poliţiştii din comuna Gorbănești au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe imașul satului Gorbănești, în zona denumită popular "După Deal", a izbucnit un incediu și arde vegetația uscată.

Poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, stabilind că vegetația uscată de pe imaș arde cu flacără deschisă, fiind antrenată şi de vânt.

În urma intervenției lucrătorilor I.S.U. Botoşani, incendiul a fost localizat și stins, concluzionându-se că împrejurarea determinantă a producerii incendiului este fumatul în locuri nepermise și țigară aruncată la întâmplare.

În incendiu au ars circa 25 ha teren cu vegetație uscată, fără a se înregistra victime omenești.

În cauză se efectuează verificări în vederea depistării și sancționării conform legislației în vigoare a persoanelor vinovate.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
164

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
171

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
251

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...