Iluminatul festiv de pe străzi a fost aprins ! Vezi cum arată! FOTO

Iluminatul festiv de pe străzi a fost aprins ! Vezi cum arată! FOTO
Iluminatul festiv s-a aprins, duminică seara, şi pe străzi. La lăsarea întunericului, Bulevardul Mihai Eminescu, Pietonalul Unirii, strada Marchian şi strada Cuza Vodă au fost luminate de îngeraşi, ghirlande sau plase de stele.

Pe Pietonalul Unirii, în acest an a fost pusă şi o boltă luminoasă între Biserica Cuvioasa Parascheva şi Centrul Judeţean de Creaţie.

Instalații au fost montate şi în Centrul Vechi, pe Pietonalul Transilvaniei și Bancar, strada Sucevei, Primăverii, în Tulbureni, dar iluminatul festiv în aceste zone va fi deschis luni seara. Reprezentanţii Primăriei au precizat că s-a luat decizia ca iluminatul de sărbătoare să fie pus în funcţiune treptat.

În această iarnă, municipalitatea a cheltuit 110.000 lei pentru închirierea instalaţiilor luminoase, iar alţi 150.000 de lei au fost alocaţi pentru cumpărarea unor echipamente noi.

Iluminatul festiv va fi aprins până la jumătatea lunii ianuarie. 























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
400

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...