Iliuță: "Si in activitatea primarului e loc de mai bine"

Iliuță: "Si in activitatea primarului e loc de mai bine"
Liberalul Viorel Iliuță a declarat vineri că este firesc să fie văzut ca un adversar de către Ovidiu Portariuc, în condițiile în care a fost anunțat ca posibil candidat la funcția de primar în 2016.

"Am citit declaratia, nu stiu in ce context a fost facuta, cu siguranta e loc de mai bine in activitatea mea, chiar si a domnului primar. Eu sunt pregatit pentru orice. In momentul cand esti anuntat ca si candidat, e clar ca esti vazut ca un posibil candidat. Daca e pe pozitie foarte inalta nu ma vede adversar, daca e pe aceeasi pozitie ma vede ca pe un adversar. Nu intentionez sa intru intr-un meci, pentru ca nu e bine nici pentru public, nici pentru noi", a declarat viceprimarul Viorel Iliuță.

Totodată, Viorel Iliuță este sigur că, la nivel local, alianța va rezista, iar daca se va rupe, acest lucru nu va pleca de la Botosani.

"Alianta nu se rupe de la Botosani, ci de la Bucuresti. Daca aici ne intelegem va fi bine pentru Bucuresti, dar daca noi nu ne intelegem si la Bucuresti se inteleg, noi o sa fim in USL", a spus Iliuță.

Declaratia lui Viorel Iliuță vine după ce, joi, primarul Ovidiu Portariuc a spus că în activitatea pe care viceprimarul o desfășoară este loc și de mai bine.

Edilul-șef a spus că nu îl consideră pe Iliuță un adversar, în contextul în care a fost anunțat ca și candidat din partea PNL la alegerile locale din 2016. Întrebat dacă este mulțumit de modul în care își face treaba și viceprimarul PSD, Cosmin Andrei, Portariuc a spus: "Au fost probleme și pe zona dumnealui de competențe. Una dintre principalele lui sarcini este rezolvarea problemei câinilor comunitari și se pare că se îndreaptă spre rezolvarea acestei probleme".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
41

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
48

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
33

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...