Iliuţă îi dă replica lui Portariuc: "Sunt maior în rezervă. Nu imi este frică, nu am făcut nimic ilegal în acest spital"

Directorul demisionar de la Spitalul Judeţean Mavromati, Viorel Iliuţă, a reacţionat la declaraţiile făcute de primarul Ovidiu Portariuc la adresa sa, care a spus că Iliuţă a demisionat de la conducerea spitalului executând un ordin politic pentru că este "un soldat disciplinat în armata lui Florin Ţurcanu", liderul PNL Botoşani.

Iliuţă îi transmite edilului-şef al municipiului că, în loc să facă aprecieri la adresa sa, "mai bine şi-ar vedea de activitatea de la Primărie".
 
"Îi transmit domnului primar că sunt maior în rezervă. În al doilea rând, eu am un pic de bun simţ şi atunci când cred că lucrurile trebuie să se oprească, iau această decizie şi îi recomand şi dumnealui să facă, pentru că şi pe la dânsul pe acolo sunt blocaje. Poate se ocupă de strada Primăverii, poate se ocupă de Cornişa şi de alte activităţi care ar trebui să fie în atenţia domniei sale şi să lase aluziile la nişte controale politice făcute care nu au avut temă, rezultat, despre care nici acum nu ştiu care a fost scopul. Aceste controale sunt evident politice, eu nu pot să permit ca oamenii din spital să fie permanent agresaţi de tot felul de oameni care stau permanent în control şi nu au altceva mai bun de făcut. Îl asigur pe domnul Portariuc că nu am nimic ce să îmi reproşez, nu am venit în spital să fac nu ştiu ce afacere", a declarat Viorel Iliuţă.

Fostul manager de la Mavromati nu se simte vinovat cu nimic şi spune că nu a comis nicio ilegalitate în perioada în care s-a aflat la conducerea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

"Cred că are lucruri mai bune de făcut, cred că ar trebui să dea socoteală botoşănenilor pentru ceea ce face în activitatea domniei sale şi să lase pe alţii care au grijă să se retragă atunci când cred că nu mai pot să continue o luptă care e inegală cu cei care se ocupă în acest moment de sănătatea la nivel naţional. Mie nu imi este frică, nu am făcut nimic ilegal în acest spital", a încheiat Viorel Iliuţă.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...