Iliescu: Ponta e inca tanar, ar fi bine cu un presedinte din generatie mai inaintata

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat marti ca ar fi bine ca Victor Ponta sa isi foloseasca experienta de care dispune in activitatea guvernamentala, adaugand ca intelege retinerile pe care premierul le are in ceea ce priveste o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale.

Intrebat daca este un sustinator al ideii vehiculate in PSD conform careia Ponta ar trebui sa candideze la alegerile prezidentiale, Ion Iliescu a replicat ca aceasta este optiunea premierului.

"Partidul va decide, si el, e optiunea lui. Inteleg si retinerile lui - este inca tanar si ar fi bine cu un presedinte dintr-o generatie mai inaintata si el sa isi foloseasca potentialul pe care il are in activitatea guvernamentala", a spus Iliescu, citat de ziare.com, la Palatul Parlamentului.

Fostul presedinte a mai adaugat ca nu stie daca e bine ca PSD sa sustina la alegerile prezidentiale un candidat din afara partidului si a apreciat ca alegerea lui Calin Popescu-Tariceanu in fruntea Senatului "e foarte buna".

Ion Iliescu a participat, marti, la Palatul Parlamentului, la receptia si dineul oferite de Congresul European Evreiesc si Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania cu prilejul primei reuniuni la Bucuresti a Comunitatilor Evreiesti din Europa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...