Igas anunta controale la toate Inspectoratele Judetene de Politie

Igas anunta controale la toate Inspectoratele Judetene de Politie
Ministrul de Interne, Traian Igas, a declarat joi, la Sibiu, ca, pana la sfarsitul acestui an, va fi analizata activitatea fiecarui inspectorat judetean de politie in parte, urmand ca in functie de aceste rapoarte sa se ia masuri.

"Toate inspectoratele judetene vor fi analizate in perioada urmatoare. Apoi vom face o evaluare a IPJ-urilor si cand vom avea un raport clar la nivelul fiecarui IPJ, il vom analiza punctual si vom vedea ce avem de facut. Pana acum au fost facute verificari la IPJ Neamt, Arad si Bistrita", a declarat Igas, care a adaugat ca, in cazul de la Neamt, urmeaza si alte demiteri, scrie ziare.com.

"Atunci cand toate masurile vor fi finalizate, cred cu convingere ca va trebui sa facem modificari in conducerea IPJ Neamt si vom vedeea la momentul potrivit cine va lua conducerea. Ceea ce vreau sa transmit este ca ne preocupa siguranta cetateanului, ca ne preocupa credibilitatea fiecarui politist in parte si cred ca remedierea imaginii pe care o avem acum tine in primul rand de noi. Trebuie sa mergem pana la capat pentru a recastiga credibilitatea Politiei", a precizat Igas.

Referitor la masurile de demitere ale sefului Politiei Romane, Petre Toba, si secretarului de stat Dan Fatuloiu, ministrul Traian Igas considera ca aceste decizii se impuneau, iar ele au legatura directa cu ceea ce s-a intamplat la Neamt, in special in privinta lui Toba.

"Masurile sunt corecte si echilibrate, luate in urma unei stari de fapt gasite in Politie. Demiterea lui Toba are legatura cu ceea ce s-a intamplat la Neamt, pentru ca nu este permis niciunui angajat al Ministerului de Interene sa tolereze asemenea fapte, care inteleg ca erau cunoscute de mai mult timp. Cei care au trebuit sa plateasca intr-o prima faza au platit, dar vor urma si altii", a spus Igas, citat de ziare.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
25

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
375

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...