Iavorenciuc, în Consiliul Local: "Sunteti in concediu permanent, domnule primar?"

Iavorenciuc, în Consiliul Local: "Sunteti in concediu permanent, domnule primar?"
Consilierul local Gheorghe Iavorenciuc s-a aratat revoltat, in cadrul sedintei de Consiliu Local de joi, de modul in care arata in anul 2014 anumite strazi din municipiul Botosani.

Iavorenciuc i-a reprosat primarului Ovidiu Portariuc ca acum doi ani a promis ca municipiul va avea strazi asfaltate si reparate si piste pentru biciclisti, dar acest lucru inca nu se vede.
 
"Sunt condamnat sa petrec vara in Botosani, circul mult pe jos si vreau sa va reamintesc ca nu stiu cine ar trebui sa circule din conducerea Primariei, pentru ca arata jalnic. Strazile sunt imbatranite in primul rand, nu exista marcaje rutiere unde trebuie sa fie, in fata Autogarii Priscom sa vedeti cum sunt parcate autobuzele, trebuie sa circule pietonii pe Nicolae Iorga pe strada. Nu stiu cui sa mai spun", a spus Gheorghe Iavorenciuc.

Alesul municipal a atras atentia ca in unele zone, considerate fierbinti, sunt indicatoare rutiere care nu sunt vizibile din cauza crengilor copacilor.
 
"Ma interpleaza cetatenii spunand ca ce oras este acesta cand un sfert din strazi sunt neasfaltate? Unde sunt fondurile? Nu se poate asa ceva. Unde sunt sensurile unice promise? Propun ca pe strada Cuza Vodă, spre Laurian, sa fie sens unic, iar Kogalniceanu de la Bulevard pana la sediul PNL sa fie la fel sens unic. Sunteti in concediu permanent, domnule primar? Trebuie reparata boala atunci cand se cere. Ce faceti? Nu v-ati gandit la pistele de biciclisti, il criticati acum doi ani pe domnul Flutur, sunt niste semne, nimeni nu intelege. Sa spunem daca suntem incapabili sa facem asa ceva, dar sa stie botosanenii. Iar daca suntem incapabili, sa dam 23.000 de euro unei firme si sa ne spuna ca e confidetnial, ce facem cu pistele de biciclisti", a incheiat consilierul local.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
157

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
232

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
514

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...