IASI: Studenta drogata, gasita inghetata in aceasta dimineata! UPDATE

IASI: Studenta drogata, gasita inghetata in aceasta dimineata! UPDATE
In aceasta dimineata, o tanara de 25 de ani, studenta, a fost descoperita in urma cu putin timp aproape inghetata langa Piata Pacurari, mai precis in incinta unei cladiri apartinand Regiei Autonome Judetene de Apa - Canal Iasi.

Tanara prezenta urme de violenta pe corp, dupa cum au constatat medicii care au intervenit in zona, scrie Buna Ziua Iasi.

La fata locului a fost solicitata interventia unui echipaj de Ambulanta, care i-a acordat primul ajutor si a transportat-o la Spitalul "Sfantul Spiridon", dar si un echipaj de Politie, care face cercetari pentru a stabili cum a ajuns tanara in aceasta situatie.

Update: Potrivit primelor informatii se pare ca tanara ar fi consumat substante interzise sau alcool in exces, a alunecat pe gheata, de unde si vanataile de pe corp, dar nu a putut sa se ridice. Medicii vor verifica ce fel de substante a consumat tanara.

Update, ora 14.00: Medicii au stabilit, in urma analizelor, ca tanara gasita hipotermica in aceasta dimineata a consumat cannabis noaptea trecuta, impreuna cu un prieten, in locuinta acestuia din zona Pacurari. Tanara a plecat singura pe Tudor, s-a impiedicat si a cazut, nu a mai putut sa se ridice si a adormit. A fost trezita de dimineata de muncitori, era extrem de confuza si, de altfel, nici pana la aceasta ora nu-si aminteste exact conditiile in care a adormit. Starea ei nu este grava si in cateva ore va fi externata, scrie bzi.ro.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
13

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
47

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
47

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...