I-au crescut patru "sani" pe spate, dupa un vaccin de gripa

I-au crescut patru "sani" pe spate, dupa un vaccin de gripa
Un banal vaccin impotriva gripei a transformat-o pe o tanara din China intr-un adevarat monstru. Adolescenta, de numai 14 ani, a facut o reactie alergica la injectie, iar o infectie i-a transformat tot spatele intr-un abces.

Xiao Xia a trecut printr-un adevarat cosmar, mai ales ca medicii au atentionat-o pe tanara, ca desi ii vor indeparta infectia, intreg spatele ii va fi acoperit de o cicatrice uriasa.

"Spre surprinderea noastra, cicatricea devenea din ce in ce mai curbata, tragand spatele, efectiv in zig-zag", a declarat disperata mama lui Xia.

Profesorul doctor Ma Zhensheng din spitalul din Xijing a declarat ca atunci cand pacienta s-a internat la el pe sectie, avea spatele intors la 83 de grade in partea dreapta, iar toti muschii spatelui s-au umflat teribil pentru a sustine coloana contorsionata.

Medicul le-a spus celor doua ca fara o interventie chirurgicala imediata, coloana vertebrala va ceda si se va rupe, punand in pericol viata pacientei.

Dupa o operatie ce a durat mai bine de 10 ore, doctorul Ma a reusit sa readuca la normal spatele fetitei, insa cu toate acestea adolescenta va mai fi supusa unor interventii chirurgicale pentru a "cosmetiza" teribila cicatrice.

 

Sursa: ProTV

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de elevi botoșăneni au participat la Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!” (foto, video)

astăzi, 19:29
110

Vineri dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!&...

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

astăzi, 19:06
3951

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...

Vrei să devii jandarm? Mai ai doar patru zile la dispoziție pentru a păși spre o carieră în Jandarmeria Română!

astăzi, 18:40
207

Jandarmii din imagini au făcut acest „pas" cu câțiva ani în urmă, din dorința de a avea un loc de muncă sigur, care să le ofere satisfacții profesionale și personale și...