Hyundai aruncat într-un stâlp, în faţa Mall-ului! Trei tineri au ajuns la spital! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Hyundai aruncat într-un stâlp, în faţa Mall-ului! Trei tineri au ajuns la spital! FOTO, VIDEO
Trei persoane au fost rănite şi două autoturisme distruse într-un grav accident ce a avut loc, luni seara, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în faţa Uvertura Mall.

Un autoturism Hyundai, condus de un tânăr de 20 de ani, se deplasa dinspre Piaţa Mare către Mall, iar când a ajuns în apropierea complexului comercial a fost acroşat de un şofer de 21 de ani, cu un Fiat, care se pare că a vrut să iasă cu spatele din parcare, dar nu s-a asigurat.

Şoferul de pe Hyundai a tras stânga de volan dar nu a mai putut stăpâni maşina, fiind aruncat într-un stâlp din beton de pe scuarul care desparte cele două sensuri de mers.

O adolescentă în vârstă de 16 ani, pasageră în Hyundai, a fost rănită. Ea a fost preluată de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, iar după ce cadrele medicale i-au acordat primul ajutor a fost transportată la spital pentru îngrijiri. Tot la spital a ajuns ulterior o alta tanara in varsta de 16 ani din aceeasi masina, dar si soferul autoturismului Hyundai.

Circulaţia tramvaielor dar şi a autoturismelor a fost blocată în zonă câteva zeci de minute. La locul accidentului au ajuns şi criminaliştii, în urma anchetei oamenii legii urmând a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul și cine este vinovat. 












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
6

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
32

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...

Transportatorii de mărfuri și persoane, luați la verificat de polițiști!

astăzi, 20:31
39

În perioada 13-20 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri și persoane pe raza întregul...