HSR vrea procent triplu din administrarea parcarilor!

HSR vrea procent triplu din administrarea parcarilor!
HSR solicita Primariei Botosani majorarea procentului primit din parcarile administrate de municipalitate, de la 10 la 30%!

Firma care se ocupa de blocarea si ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar in municipiu a solicitat Primariei Botosani o majorare a procentului primit de la cele cinci parcari cu plata ce sunt administrate de municipalitate, HSR primind in prezent un procent de 10% pentru serviciile prestate.

"HSR a cerut o majorare mare, de 30%, de la 10%. Pot sa zic ca pana la 30% sigur nu va fi, dar o majorare se justifica, intrucat ei cumpara si role de hartie de la parcomate, care sunt foarte costisitoare, si toata partea de intretinere a parcomatelor, numai anul trecut, pentru 6-7 luni de functionare cheltuielile se ridicau undeva la 400 milioane lei vechi, in conditiile in care noi le daduseram procentul din parcarile noastre - 120 de milioane lei vechi", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

Municipalitatea va mai transfera in administrarea HSR inca trei parcari, fiind identificate in prezent doar parcarea de la Magazinul Botosani si de pe strada George Enescu, parcarea de la magazinul Pita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1049

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
302

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
260

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...