HSR, din nou in atentia consilierilor locali!

HSR, din nou in atentia consilierilor locali!
Executivul Primariei Botosani a finalizat noul regulament privind organizarea circulatiei rutiere in municipiului Botosani si masurile aplicabile in cazul parcarilor neregulamentare pe domeniul public sau privat.

Noul regulament a fost inmanat si consilierilor locali, spre analiza, acestia avand la dispozitie zece zile pentru a veni cu observatii.

Regulamentul urmeaza a fi publicat, conform legii, iar in sedinta de Consiliu Local din luna martie acesta va fi supus spre dezbatere si aprobare.

Noul regulament de circulatie, care reglementeaza si activitatea firmei Hi Speed Recovery, cea care se ocupa de blocarea si ridicarea autoturismelor parcate ilegal, a fost intocmit in urma  numeroaselor reclamatii venite din partea cetatenilor, vizavi de modul in care actioneaza angajatii HSR.

Dupa o pauza de o luna si jumatate, la inceputul lunii februarie, firma HSR a reluat activitatea de ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar, insa pana la aprobarea noului regulament, masinile vor fi ridicate doar la solicitarea politiei si a cetatenilor.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
51

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
57

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
37

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...