HSR continuă să încaseze bani din parcomate, chiar şi după ce contractul cu municipalitatea a expirat

  Societatea Hi Speed Recovery continuă să încaseze bani din parcările cu plată, chiar şi după ce contractul cu municipalitatea a expirat, de la mijlocul lunii aprilie.

 Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, deocamdată nu s-a ajuns la un consens în ceea ce priveşte parcomatele, motiv pentru care în cursul acestei săptămâni reprezentanţii firmei au fost chemaţi la primărie, pentru noi discuţii.

“Voi avea o discuţie cu cei de la HSR. Nu am ajuns la niciun consens, i-am mai invitat o dată la primărie pentru a avea o discuţie faţă în faţă, să ne comunice dacă doresc să ne predea parcomatele sau nu. Dacă în urma acestor discuţii nu vom avea un răspuns favorabil vom trece la ridicarea lor de pe domeniul public. Banii din parcomate merg conform redevenţei negociate în contract. În momentul în care se vor umple casetele, colegii mei nu le vor mai scoate din parcomate şi nu vor mai funcţiona. Deocamdată nu avem cheile de la parcomate. Vom stabili ce se va întâmpla cu sumele încasate, vom avea o discuţie cu cei de la Taxe Locale", a spus precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Municipalitatea nu a dorit să mai prelungească contractul cu HSR, chiar dacă reprezentanţii societăţii au solicitat continuarea relaţiilor contractuale.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...

4 octombrie pe Știri Botoșani. Revoltă la Vorona, proces cu ușile închise la Tribunal, o botoșăneancă impresionează la Vocea României!

astăzi, 07:45

4 octombrie 2008 Voronenii au blocat trecerea masinilor de mare tonaj Voronenii au iesit astazi in strada, dupa cum au promis! Locuitorii Voronei au blocat trecerea masinilor de trafic greu, sc...

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer!

astăzi, 07:25

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer. – Nu pot să suflu, am astm. – Atunci hai să-ţi luăm sânge. – Nu pot, sunt hemofilic. – Atunci hai să umbl...