Hoțul prins cu focuri de armă a fost reținut pentru 24 de ore!

Hoțul prins cu focuri de armă a fost reținut pentru 24 de ore!
Bărbatul care a fost prins, duminică seară, la Prăjeni, după ce oamenii legii au făcut uz de armă a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și violare de domiciliu în formă continuată, fiind suspectat de săvârşirea a 10 astfel de fapte, pe raza loraşului Flămânzi şi a comunelor învecinate.

Duminică, în jurul orei 17.45, Postul de Poliţie Prăjeni a fost sesizat de către o femeie de 66 ani, din satul Prajeni, cu privire la faptul că în jurul orei 17.30, a sursprins un tânăr necunoscut în timp ce încerca să pătrundă în locuinţa sa cu intenţia de a sustrage bunuri şi că acesta a părăsit locul faptei fugind înspre localitatea Lupăria.

Poliţiştii au pornit în urmărirea suspectului, acesta fiind somat să se oprească, dar, întrucât şi-a continuat deplasarea în fugă, poliţiştii au făcut uz de armamentul din dotare, executând trei focuri de armă în plan vertical.

uspectul a fost depistat ascuns într-o zonă greu accesibilă de la marginea satului Lupăria, fiind identificat în persoana lui Petrișor Călin de 28 ani, din orașul Flămânzi.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, 29 aprilie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
13

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
25

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
57

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...