Hotii care au JEFUIT o vila din comuna Roma, in timp ce proprietarul era in Spania, au fost ARESTATI! FOTO

Hotii care au JEFUIT o vila din comuna Roma, in timp ce proprietarul era in Spania, au fost ARESTATI! FOTO
Politistii botosaneni au reusit sa le dea de urma hotilor care in luna martie a anului trecut au spart o vila din comuna Roma, de unde au sustras o suma importanta de bani, dar si alte bunuri, in timp ce proprietarul era plecat la munca in Spania. 

Hotii sunt tot din comuna Roma, iar in noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2016 au spart un autoturism de unde au furat un casetofon si o statie de emisie receptie. Cand politistii au facut perchezitii la unul dintre suspecti au descoperit mai multe bunuri care ar proveni din jaful ce a avut loc anul trecut.



"În scopul documentării şi probării activităţii infracţionale a doi bărbaţi, în sarcinacărora s-a reţinut că în perioada martie 2015 – ianuarie 2016 ar fi sustras dintr-o locuinţă şi un autoturism, mai multe bunuri, poliţiştii au efectuat marţi – 19 ianuarie a.c., o percheziţie la domiciliul lui G.R. de 23 ani, din comuna Roma, judeţul Botoşani.  În locuinţa tânărului au fost găsite bunuri despre care s-a stabilit că provin din comiterea unui furt din autoturism, la data de 01/02.01.2016. Astfel, G.R. este bănuit că, la data menţionată, s-a deplasat împreună cu B. C. de 22 de ani, (consătean), în localitatea Cucorăni, unde cei doi au pătruns într-un autoturism şi au sustras un casetofon auto şi  o staţie de emisie recepţie. Totodată, în urma percheziţiei efectuate, poliţiştii au găsit mai multe bunuri, despre care s-a stabilit că ar putea să provină din furtul comis în perioada 09 –13.03.2015, dintr-o locuinţă situată în comuna Roma.", se arata intr-un comunicat al IPJ Botosani.



Fată de cei doi suspecţi a fost dispusă măsura retinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, pe numele lor fiind formulată, ulterior, propunere de arestare preventivă. Joi dimineata, oamenii legii au efectuat inca doua perchezitii la persoane care ar fi fost vandute o parte din bunuri.

Politistii vor continua cercetările, în vederea documentării întregii activităti infractionale şi identificării tuturor persoanelor implicate. 



Va reamintim ca in luna martie a anului trecut, Marcel Maxim (foto sus), din comuna Roma, a ramas fara lucrurile adunate in 11 ani de munca, in Spania. 

"Era impecabil, totul pus la punct si uitati ce a ramas. Aici au lucrat zile si nopti. Multe le-au distrus, au calcat cu picioarele pe ele. Au furat si conductele de pe pereti, din cupru. De aici au luat un televizor, calculator, haine, 2800 euro, 120 de milioane si ceva aur", spunea atunci Marcel Maxim, proprietarul casei. 

Tot in acea perioada, au avut loc mai multe perchezitii in comuna Roma, insa hotii au fost de negasit.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ești gata să faci un upgrade major în meseria ta?

astăzi, 17:14
23

Marți, 21 mai, de la ora 09:00, ești așteptat la Depozitul Castilio din strada Manolești nr. 46 pentru două prezentări de excepție!Află totul despre produsele Knauf și Soudal, însoți...

„Materna Botoșani”, un program de succes al municipalității!

astăzi, 15:10
74

Implementat la inițiativa primarului Cosmin Andrei și viceprimarilor Liviu Toma și Bogdan Buhăianu, acest program a fost bine primit de către familiile care se află într-un moment deosebit...

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
64

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...