Hoti "cu experienta", prinsi dupa ce au dat o spargere intr-un magazin de electronice din Botosani!

Hoti "cu experienta", prinsi dupa ce au dat o spargere intr-un magazin de electronice din Botosani!
Au crezut ca au dat lovitura vietii lor, dupa ce au furat aparatura electronica si alte bunuri in valoare de 7000 de lei, din sediul unei societati comerciale din Botosani! Cei doi au fost retinuti in Arestul IPJ, ei urmand sa dea socoteala pentru faptele lor.

Conform datelor furnizate de IPJ Botosani, la data de 10.12.2013, în jurul orei 07.15, M. C., din municipiul Botoșani, administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în municipiu, a reclamat faptul că în noaptea de 09/10.12.2013, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în sediul societății, de unde au sustras aparatură electronică și alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 7.000 lei.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui B. Constantin, de 37 ani, din satul Băiceni, comuna Curtești, judeţul Botoșani, și respectiv B. Costel, de 24 ani, din satul Oneaga, comuna Cristești, judeţul Botoșani, ca fiind principalii suspecţi de comiterea faptei reclamate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
    
În urma extinderii cercetărilor, în sarcina celor doi suspecţi s-a reţinut de asemenea săvârşirea, în perioada 24.10 – 27.11.2013, a altor cinci infracţiuni, respectiv furt calificat, violare de domiciliu şi trei tentative la furt calificat, cauze în care prejudiciul depăşeşte 11.000 lei, recuperat în proporţie de 90%.  

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea Judecătoriei Botoşani în vederea arestării preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
87

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
114

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
179

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...